Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı No:119 Dulkadiroğlu/ KAHRAMANMARAŞ

0 (344) 231-0187

Kahramanmaraş Kombi Satış ve Montaj

Kahramanmaraş Kombi Satış ve Montaj

Temel ihtiyaçlarımızdan biri olan ısınma ihtiyacını karşılamak için birçok araç kullanırız. Bu araçlardan en yaygın ve etkili olanı ise kombilerdir. Günümüzde birçok evde ısınmak için kombi kullanılır. Ancak, kombilerin uzun bir kullanım süresine sahip olması ve verimli bir ısınma için bakımları yapılmalıdır. Kombilerden verimli bir performans alınması için bu bakımın yılda en az bir defa yapılması gereklidir. Bu noktada Prizma Isı, kombi kullanıcılarının yardımına koşmaktadır. Deneyimli uzman kadrosu ile Kahramanmaraş kombi bakım söz konusu olduğunda Prizma Isı en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ile Prizma Isı, ayrıca Kahramanmaraş kombi satış ve montaj hizmetlerini de vermektedir.

 

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?

 

Kombi bakımı sırasında uzman kadrosu ile Prizma Isı öncelikle kombinizi detaylı olarak incelemektedir. Böylelikle, kombinizin performansını artıracak bütün işlemleri analiz etmektedir. Yılda bir kere gerçekleştirmeniz gereken kombi bakımı işlemi sırasında şu işlemler uygulanır:

 

Kombi Bakım Aşamaları

 

1) Öncelikle kombinin ısıtma ve sıcak su performansı ölçülür.

 

2) Daha sonra kombinin içi açılarak herhangi bir tozlanma olup olmadığına bakılır. Eğer kombinizin içinde yeteri kadar tozlanma varsa bu kombinizin tıkanmasına sebep olur. Bu tıkanma kombinizin ısı performansını düşürecektir.

 

3) Bir sonraki işlemde kombinin elektrik bağlantı hatları incelenir.

 

4) Ardından kombi bacasında tıkanma olup olmadığına bakılır. Eğer söz konusu kombi bacası tıkanmışsa buradaki fan temizlenme işlemine tutulur.

 

5) Kombi bacası kontrolünden sonra kombinin içerisindeki su boşaltılır. Bu işlem ile kombinin su sızdırma kondisyonu kontrol edilir.

 

6) Daha sonra genleşme tankının havası ölçülür ve düşükse hava tankına hava basılır.

 

7) Kombinin brülör ve yanma haznesinin temizliği yapılır.

 

8) Kombinin üç yollu vanası sökülerek Prizma Isı uzman kadrosu tarafından detaylıca incelenir.

 

9) Bir sonraki işlemde kombinin gaz ayarı kontrol edilir.

 

10) Bu noktaya kadar tespit edilen tüm arızalar kombi sahiplerine aktarılır. Kombi sahibinin isteği doğrultusunda bu arızalar giderilir. Bu onarma işlemi sırasında gerekebilecek parça değişim işlemi için kombi sahibine bilgi verilir. Kombi sahibinin isteği doğrultusuna parça değişimi yapılır. Bu işlem ekstra ücrete tabii tutulmaktadır.

 

11) Kombi kapatılmadan önce kalorifer filtresi sökülerek temizlenir ve tekrar monte edilir.

 

12) Kombinin tekrar bakımı sırasında kombiden su boşaltılır. Bar seviyesi 1.5 düzeyine çıkarılarak tekrar kombiye su yüklemesi yapılır.

 

13) Kombi kullanıcıya teslim edilir.

 

Kombi bakım işlemi bu şekilde gerçekleştirilir. Prizma Isı ve uzman kadrosu ile Kahramanmaraş kombi bakımı güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Ayrıca, kombi satışı ve montajı için de Prizma Isı ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Kahramanmaraş Kombi Montajı

 

Kombi cihazlarının montajı da kombi cihazlarının seçimi kadar önemlidir. Kombinizden yüksek verimlilik almak istiyorsanız kombinizin doğru noktaya montajlanması gerekir. Aksi taktirde, düşük performans veren kombiniz ile yeteri kadar ısınma elde edemeyebilirsiniz. Deneyimli kadrosu ile müşterilerine doğalgaz sobası montaj işlemi gerçekleştiren Hoşseven Soba Bayii, kombinizin performansını artırmaktadır.

 

Kombi Montajı Nasıl Gerçekleşir?

 

Deneyimli kadrosu ile Kahramanmaraş kombi montaj söz konusu olduğunda akla gelen Hoşseven Soba Bayii ile kombi montajı şu aşamalardan oluşur:

 

1) İlk adım olarak kombi duvara asılır.

2) Daha sonra kombinin alt bağlantıları yapılıp baca çıkışı ayarlanır.

3) Yoğuşmalı kombilerde bacadan çıkan su buharının atık su kanalına bağlanması gerekmektedir. Bu aşama bağlantı gerçekleştirilir.

4) Yoğuşma gideri yağmur inişlerine ya da logara bağlı olmayan kanallara çekilmesi İgdaş kurallarına aykırıdır. Hoşseven Soba Bayii olarak bu kurala dikkat edilir.

 

Kombi montajı bu işlemlerin tamamlanması ile son bulur. Kombinizden tam verim almak istiyorsanız Hoşseven Soba Bayii ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz.

 

Kahramanmaraş Kombi Satışı

 

Kombinizden tam performans almak için uygun kombiyi seçmek çok önemlidir. Bazı kullanıcılar yanlış kombi seçimi yaparak daha kombilerinden alınan verimi düşürmektedir. Daha sonra kombi değiştirme işlemi yapmak zorunda kalarak mali bir yükün altına girmektedirler. Bu sorunu yaşamamak için Hoşseven Soba Bayii ile iletişime geçerek size en uygun kombiyi alabilirsiniz. Kahramanmaraş kombi satış denildiğinde akla ilk gelen firma olan Hoşseven Soba Bayii, deneyimli kadrosu ile müşterilerine hizmet eder. Yılların verdiği tecrübe ile size en uygun kombi seçilerek kombinizden tam performans almanız sağlanır.