Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı No:119 Dulkadiroğlu/ KAHRAMANMARAŞ

0 (344) 231-0187

Kahramanmaraş Panel Radyatör Satış ve Montajı

Kahramanmaraş Panel Radyatör Satış ve Montajı

Günümüzde ev ve işyerlerinde kullanılan her türden ev eşyaları, mobilya, elektronik cihaz ve yapı elemanları artık temel işlevlerinin yanı sıra dekoratif özellikleri nedeniyle de tercih edilmektedirler. Yaşam alanlarını ısıtmakta kullanılan yöntemlerin başında gelen kalorifer sistemlerinin görünür parçaları olan panel radyatör ve havlupanlar da ev dekorasyonunda önemli bir bileşeni oluşturmaktadır.

 

Siz de Kahramanmaraş panel radyatör (Kombi Petek) satış ve montajı için sitemiz üzerinde yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşabilir, bu alandaki çeşitli ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Alüminyum radyatör ve havlupan satış ve montajı konularında size kaliteli ve güvenilir hizmet vermek bizim için memnuniyet kaynağıdır.

 

Alüminyum Radyatör Satış ve Montajı

 

Alüminyum radyatörler üretim bakımından döküm ve ekstrüze olarak iki çeşide ayrılırlar. Döküm radyatörler bsen 1676 standartları uyarınca ve et kalınlığı minimum 1,5 mm ölçüsünde olmak üzere imal edilir. Dövme alüminyum alaşımından imal edilen ekstrüze radyatörler ise minimum 1,1 mm ölçüsünde üretilmektedir. Bütün dilimlerin arasındaki bağlantılar için çift taraflı boru vidası çekilmiş nipeller bulunmaktadır. Bu teknikle imal edilen radyatörlerde dikkat edilen bir husus da bakır temelli malzemelerin alüminyum parçalara direkt olarak temasının engellenmesidir.

 

Alüminyum Radyatör Avantajları

 

Alüminyum döküm tekniğiyle imal edilen radyatörler ısı iletimi bakımından verimli, tasarruflu ve kullanım ömrü uzun elemanlardır. Sacdan imal edilen panel radyatörlere oranla alüminyum döküm radyatörlerin alüminyum temelli olması nedeni ile ısı enerjisini daha seri iletmektedir. Konveksiyonel ısı iletimi bakımından alüminyum döküm radyatörler panel radyatörlere oranla iki kattan fazla etkinlik göstermektedir.  Tasarruf bakımından alüminyum döküm radyatörlerin sıcak su kapasitesi panel peteklere oranla yaklaşık %50 daha azdır. Aynı ısının çok daha düşük ölçüde suyla aktarılması sebebiyle ekonomik doğalgaz tüketimi bakımından tercih sebebidir. Bu özellik sayesinde alüminyum petekler %30’a varan enerji tasarrufuna olanak sağlamaktadır.

 

Isı kanatları ön tarafta konumlanan alüminyum radyatörler ısıyı iç yöne doğru iletmektedir. Panel radyatörün ısı bölümü üst taraftadır. Panel peteklerin ısı kanalları üst kısımda konumlandığından perde ve pencereler yoluyla verim kaybı oranı alüminyum radyatörlere göre artmaktadır. Böylelikle konut ve yaşam alanları arzu edildiği gibi ısınamaz ve bu da aşırı doğalgaz yakılmasına sebebiyet verebilmektedir. Bu bağlamda alüminyum döküm radyatörler teknoloji ve tasarım bakımından yüksek performans göstermektedirler. Isınma ihtiyacını karşılamanın yanı sıra ev dekorasyonunda da kreatif bir görünüm arz etmektedirler.

 

Alüminyum radyatörler dilediğiniz her renkte boyanabilmektedir. Alüminyum döküm radyatörlerin dilimleri sökülüp takılabilir modüler özelliktedir. Bu sayede arzu edilen boyutlarda tekrar tasarlanıp montajı mümkün hale gelmektedir. Dilimler arasındaki nipel aparatları sayesinde ateşli kaynak işlemi gerektirmeksizin kolayca montajı yapılabilmektedir. Alüminyum döküm radyatörler aşınma oksitlenmeye dayanıklıdırlar. Bu sayede kullanım ömürleri artan peteklerin atık sürecine geç katılmaları bakımından çevresel zararları minimum düzeyde kalmaktadır. Kolay korozyona ve paslanmaya açık olan panel peteklere oranla alüminyum radyatörler daha avantajlıdırlar.

 

Hafif olmaları alüminyum radyatörleri tercih edilir kılan bir başka faktördür. Metre bazında 10 kilogram civarındadırlar. Bu bakımdan panel radyatörlere nispetle üç kata kadar daha hafif olmaktadırlar. Bu sayede alüminyum radyatörler kolay nakil, montaj ve yapı yükünün azlığı bakımından da avantaj sağlamaktadırlar. Alüminyum radyatör satış ve montajı ile ilgili her türlü ürün ve hizmet hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için site üzerinde yer alan iletişim bilgileriyle bize ulaşabilirsiniz.

 

Havlupan Satış ve Montajı

 

Havlupanlar, üzerlerine el ve yüz havluları, banyo havlusu ve bornozlarınızı asabileceğiniz askı işlevi de gören ısıtma aparatlarıdır. Konut ve iş yerlerinizin banyo ve mutfak gibi yaşam alanlarında duvarlara paralel konumlanan havlupanlar, eski tip ısınma araçlarına kıyasla daha az yer kaplaması, dekoratif ve estetik görünümü, kolay montaj, bakım ve temizlenme özellikleriyle öne çıkmaktadır. Havlupanlar farklı ve çeşitli renk seçenekleriyle imal edilmeleri bakımından yapıların iç dekorasyonuyla uyumlu tercihlere olanak tanımaktadır. Elektrostatik boya teknolojisi sayesinde renk atması ve solma problemlerine karşı son derece dayanıklıdırlar.

 

Siz de evinizde, mutfak ve banyonuzda renkli ve dekoratif havlupan konforunu yaşamak için sitemiz üzerinde yer alan iletişim bilgileriyle bize ulaşabilir, havlupan satış ve montajı konularında bilgi alıp kaliteli ürün ve güvenilir hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.