Menderes Mahallesi Trabzon Bulvarı No:119 Dulkadiroğlu/ KAHRAMANMARAŞ

0 (344) 231-0187

Kahramanmaraş Klima Satış Montaj

Kahramanmaraş Klima Satış Montaj

Ülkemizde yaz ayları oldukça sıcak olmaktadır. Bu durum hem çalışma hem de yaşama şartlarını zorlaştırmaktadır. Daha rahat bir şekilde yaşama şartı için bulunduğumuz havayı serinletmek isteriz. Bu noktada klimalar yardımımıza koşuyor. Klimalar, dışarıdaki hava ne olursa olsun, bulunduğumuz ortamdaki havayı ayarlamamıza olanak sağlıyor. Bu sayede sıcak havalarda daha rahat bir şekilde yaşama fırsatı buluyoruz. Ülkemizde sıcak havanın en yoğun olduğu bölgelerden birisi de Kahramanmaraş. Yaz aylarında oldukça sıcak olan iklimi ile Kahramanmaraş, klima kullanımında büyük bir orana sahiptir. Deneyimli uzman kadrosu ile Prizma Isı, Kahramanmaraş klima satış ve montaj işlemlerinde adından söz ettirmektedir.

 

Kahramanmaraş Klima Montaj

 

Klima montajı yapılmadan önce deneyimli bir firma ile anlaşmanız çok önemlidir. Aksi takdirde klimanızın sürekli arıza vermesi muhtemeldir. Bu durumda hem mali olarak hem de zaman olarak bir kaybınız olur. Deneyimli bir klima servisinin klima montajında dikkat etmesi gereken noktalar şunlardır:

 

1) İlk dikkat edilmesi gereken nokta husus drenaj tesisatının nereye verilmesi gerektiğidir.

 

2) İç ünitenin kurulduğu yerin yakınında ısı kaynağı olmaması gerekir. Buna ek olarak, klimanın doğrudan güneş ısısı alacak bir yere monte edilmemesi de önemlidir.

 

3) İç ünite, hava sirkülasyonunun yeterli olduğu bir yere yerleştirilmelidir. İç ünitenin önünde hava girişini engelleyebilecek bir şey bulunmamalıdır.

 

4) İç ünitenin monte edileceği duvarın düz ve sağlam olması gerekir.

 

5) Klimanın yerleştirileceği yerin yanında yanıcı gaz bulunmamalı ve mutfak aletlerinin bulunduğu yerin üstüne yerleştirilmemelidir.

 

6) Klimanın nemli bölgelere yerleştirilmemesi gereklidir. Fazla nem, klimanın performansını azaltır ve sistemi olumsuz yönde etklier.

 

7) İç ünite ile dış ünite arasındaki mesafe en az 4 metre olmalıdır.

 

8) Klima montajı yapılacak mekanda yüksek frekans yayan makine olup olmadığı kontrol edilmelidir. Aksi takdirde klimada ciddi elektronik ve elektrik arızalı meydana gelebilir.

 

Klima montajı yapılmadan önce bu noktalara dikkat edilmesi gereklidir. Aksi takdirde birçok arıza ortaya çıkabilmektedir.

 

Klima Montajı Nasıl Yapılır?

 

Prizma Isı uzman kadrosuyla oldukça titiz bir şekilde klima montajını gerçekleştirir. Kahramanmaraş klima satış ve montaj söz konusu ise Prizma Isı bu noktada yardıma koşar. Klima montajını yaparken birçok noktaya dikkat edilmelidir. Klima montajı aşağıdaki adımlardan oluşur:

 

1) İç ünite montaj plakası klimanın monte edileceği duvara yerleştirilir. İç ünite sacı su terazisiyle önce yere paralel hale getirilir.

 

2) Daha sonra su akış yönünde doğal akışı sağlayacak şekilde eğim verilir. Klimanın vida yerleri işaretlenerek plaka duvardan indirilir.

 

3) Sonraki aşamada, matkapla klimayı taşıyabilecek kadar bir dübel deliği açılır.

 

4) Dübeller sağlam bir şekilde yerleştirildikten sonra plaka vidalanarak duvara monte edilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu montaj plakasının sağlam montelenmesidir. Aksi takdirde klimadan su damlayabilir.

 

5) Klimanın boru çıkışları kontrol edilmelidir. Klimanın çıkış boruları döndürülürken serpantin bağlantısının ezilmemesine ve bükülmemesine dikkat edilmelidir.

 

6) Daha sonra, soğutucu akışkan boruları, drenaj borusu ve elektrik kabloları belirlenir. Sol, sağ ve alt çıkışlara denk gelen tırnak kesilir ve boşluk geçişi sağlanır.

 

7) Klimanın boru çıkışları ayarlanır ve bu çıkışlara denk gelecek nokta duvarda belirlenir. Önce kılavuz deliği delinerek 70 mm karot ile akış yönüne doğru eğimli şekilde delinir.

 

8) Borular iç ünite rakorlarına takılır. Bu işlem sırasında borular iç ünite boru çıkışlarına getirilerek havşa başlıkları karşılaştırılır.

 

Klima montajının iç ünite montajı bu işlemlerle oluşmaktadır. Bu aşamalardan sonra dış ünitenin montaj işlemi gerçekleşir. Prizma Isı profesyonel teknik servisi ile klima montaj ve satış işleminde önde gelmektedir. Klimanızı ev veya iş yerinize uygun olarak belirlenir ve garantili bir şekilde monte işlemi gerçekleşmektedir.

 

Kahramanmaraş Klima Satış

 

Kahramanmaraş klima satış ve montaj işlemlerinde akla gelen ilk firma Prizma Isı olmaktadır. Uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmektedir. Söz konusu klima satış ve monte olduğunda en ekonomik fiyatlar ile hizmet etmekteyiz. Titizlik ile gerçekleştirilen klima montaj işlemleri garantili bir şekilde gerçekleşmektedir. Klima satış işlemlerinde deneyimli kadrosu ile en uygun klima fiyatlarını sunmaktayız. Birçok klima markası ile birlikte çalışan firmamızın en önemli önceliği müşteri memnuniyeti ve güvenliğidir. Daha fazla bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.